2023 “Fynsk forår”
Mousserende hvidvin, tør.
Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 280 kJ / 67 kCal |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 0,6 g 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Solaris 55% Hibernal 15% Souvignier Gris 15% Muscaris 15% |
Indeholder sulfitter | Ja. |
Teknisk information: | |
Indhold | 75 cl |
Type | Mousserende hvidvin |
Alkohol | 11,7 % vol. |
Sødme | Natural brut. (Naturligt tør) (0 g/l) |
Fremstilling | “Method traditional”. 2. gæring i flasken og 15 måneder lagring på gæren. |
Malolaktisk gæring | Nej |
Aftapning | Lot 23-08 |
Serveringstemperatur | 5 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |