Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 319 kJ / 76 kCal |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 0,7 g 0,1 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Solaris |
Indeholder sulfitter | Ja |
Teknisk information: | |
Indhold | 75 cl |
Type | Orangevin (hvidvin lavet som rødvin). |
Alkohol | 13,3 % vol. |
Sødme | Tør (0,5 g/l) |
Fremstilling | Gæret på skallerne og lagret 9 måneder på egefad |
Malolaktisk gæring | Ja |
Aftapning | Lot 23-05 |
Serveringstemperatur | 10 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
Ny spændende orangevin. En orangevin er en hvidvin lavet som en rødvin. Mosten gærer 2 uger med skallerne
inden presning. Herved udtrækkes tanniner og fenoler fra skallerne.
Det giver hvidvinen samme karakter som en rødvin.
Vinen har lagret 9 måneder på egefad.
Vinen er frisk med duft af appelsinskal, honning og Earl Gray.
Vinen er tør.
Orangevin er et smagsunivers, man skal vænne sig til på samme måde som kaffe og oliven. “An aquired taste”. Men når man har vænnet sig til det, åbner der sig en ny verden af smagsoplevelser.