Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 241 kJ / 58 kJ |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 1,3 g 0,8 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Bolero 80%, Triumph d’Alsace 20% |
Indeholder sulfitter | Ja |
Teknisk information: | |
Indhold | 75 cl |
Type | Mousserende rosévin |
Alkohol | 9,5 % vol. |
Sødme | Tør (8 g/l) |
Fremstilling | “Method traditional” 2. gæring i flasken og 9 måneder lagring på gæren |
Aftapning | Lot 22-08 |
Serveringstemperatur | 5 – 10 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
Mousserende rosevin på Bolero og Triomph d’Alsace. Vinen er flaskegæret og lagret minimum 9 måneder på gæren. Aroma af sommerens røde bær.
Passer flot til chips til “90-års fødselsdagen” i TV eller nytårsmenuen som et spændende alternativ til en let rødvin. Cherio, Miss Sophie!