Næringsdeklaration per 100 ml: | |
Energi | 307 kJ / 73 kcal |
Fedtstof – heraf mættede fedtsyrer | 0 g 0 g |
Kulhydrater – heraf sukker | 2,2 g 1,6 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
Ingrediensliste: | |
Vin af økologiske druer – anvendte druesorter: | Solaris 36%, Souvignier Gris 21%, Johanniter 19%, Hibernal 16%, Vilaris 8% |
Indeholder sulfitter | Ja |
Teknisk information: | |
Indhold | 75 cl |
Type | Mousserende hvidvin |
Alkohol | 11,7 % vol. |
Sødme | Halvtør (16 g/l) |
Fremstilling | “Method traditional” 2. gæring i flasken og 15 måneder lagring på gæren |
Aftapning | Lot 22-07-2 |
Serveringstemperatur | 5 °C |
Oprindelse: | |
Fremstillet af | Vrangbækgaard Vin Aps |
Sted | 5883 Oure, Danmark |
Klassifikation | Regional vin, BGB (Beskyttet Geografisk Betegnelse) Fyn |
En flot og festlig mousserende hvidvin, der er lagret 15 måneder på gæren efter flaskegæringen.
Vinen er halvtør. Aroma i lighed med Lundeborg Bølgebrus, men den er mere afrundet og sødmefuld. Et godt glas før eller efter maden, eller måske til en bid ost?
Det er samme vin som “Rådhusklokken”, men har fået længere lagring på gæren inden aftapningen.